MAFFIAFASONER???


Jag bor för tillfället i ett trevligt hus som flockas av studenter, ett mycket trevligt släkte!! I huset bor det förutom dessa små tomtar och troll, en (milt sagt) KÄRRING!! Vem som helst med lite vett bakom fontanellen fattar att om du ska bo i ett hus med studenter, så är det bara att anpassa sig efter hög musik klockan 4:00, snus i trappuppgången, sopor i trappuppgången, en alltid lika förvirrad pizzapojke som lämnar maten i fel dörr, pizzor som försvinner pga samma jävla pizzapojke, när som helst vara beredd på vrål som "JÄVLA TENTAHELVETE" eller "VÄNTA ROGER, NU ÄR DET SEBASTIANS TUR ATT KNULLA MIG".

Om man nu inte kan rätta sig efter detta, är det krig!!!

NU ÄR DET KRIG I TOMTESKOGEN!!!!!


Kärringen har efter många omgångar (feg som hon är) lämnat lappar med små otrevliga kommentarer om hur hon anser att det ska levas i huset, detta får lilla Moi att framkalla vomeringar.....


Typ:

Kärring - "för alla trevnad, lämna soporna i soprummet"

Moi - "För allas trevnad, ta ditt feta arsle & begrav dig i soprummet"


Kärring - "detta är ingen gratisparkering"

Moi - "Det e ju fan otroligt, här har jag gått och trott att parkeringen där man alltid måste ha parkeringslapp e en gratisparkering. Tack jävla kärring som upplyser lilla blonda mig om detta, för annars hade det aldrig slagit mig, det kan ju omöjligen vara så att jag bara ställer bilen där för att jag är lat och skiter fullständig i att betala"


Kärring - "inga fester efter klockan 22:00"

Moi - "Nej nu jävlar! Festerna börjar 22:00, och om du inte håller käften kommer de pågå dygnet runt i flera år framöver, bara för att jävlas. Även när vi får njursvikt och skrumplever kommer vi att fortsätta festa bara för att jävlas"



------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------
-----------------------
---

Just nu för tillfället går jag och letar efter kärringens jävla iller, vars huvud jag kommer att avlägsna för att lägga i hennes säng (á la gudfadern), som en trevlig morgon gåva!!


Så detta är ett tips till er alla jävla kärringa och gubbar, som är för patetiska, utan vänner, med skrynkliga hängpattar och snoppar! Ge er inte in i ett krig med studenter, och framför allt inte Blonda studenter, vars pattar fortfarande "sitter" ovanför naveln, vi ger oss inte utan en fight! Det finns bara en regel, och det är att det inte finns några regler...grrrrrr


 
image7



 Puss o Kram (men inte till otrevliga jävla kärringen) Cykelram


//Bimbo, numero Uno!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0