Självförtroendehöjande ABC

Och så plötsligt stod hon bara där. Lika ful som jag mindes henne.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
För dryga månaden sen hade vi bimbos en liten fest (ca. 30-40 pers på 51 kvadrat). Eftersom ryktet spridit sig frågade en vän om hon kunde kränga med sig en "väldigt bra kompis". Hon och X (världens mysigaste kille, som dock är kort) skulle tydligen vara som gjorda för varandra. Då vår kompis är hot hot i kombination med ok socialt spel tvekade vi inte. Naturligtvis, hon var välkommen! 

Pling plong
- Nej men hej! (Puss puss)
- Och du måste vara....*tystnad* 

Framför oss stod hon; på senare tid har hon fått benämningen Urk. Utöver hennes flickaktiga utseende (då talar vi om högst 4 år) hade hon ett intressant efterblivet kroppsspråk i kombo med ansiktsuttryck. Den totala förnedringen att ens antyda om en matchning med henne och X. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Och idag såg vi henne igen. Hon haltade fram genom korridoren på det där egendomliga sättet som utmärkt henne förra månaden. Vi kanske inte hade varit så fulla ändå. För minnet av henne stämde på pricken överens med den brud vi nu hade framför oss.


Tankar och reflektioner: Den ända logiska och ens tänkbara förklaring till att vår kompis umgås med henne måste vara för att stärka sitt egoboostade självförtroende. Vi har alla en nöd-lösning på "känner-mig-lite-satt-ur-spel dagar. Alltid någon följeslagare som tydliggör exakt hur exotiskt fantastiskt vackra vi är! Därför kommer vi nästa gång vi möter Urk att fråga efter namn och nummer. Man vet ju aldrig!!


image8


Bimbo Doz
  

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0